Cum se mai fura banii de pe card fara bancomat
 Cum se mai fura banii de pe card fara bancomat.
Multa lume stie cum se fura banii cu ajutorul bancomatelor.
Mai sunt si alte metode…le stiti?
Sa presupunem ca esti la o benzinarie(magazin,restaurant….etc)….bagi benzina….te duci la casier…dai cardul si…..?
Casierul trece cardul printr-un aparat POS(cititorul de banda magnetica) si iti inmaneaza un terminal(pe care scrie numele unei banci) ca sa intorduci codul PIN….introduci PIN-ul si gata.
Dupa un minut casierul iti spune ca nu a functionat tranzactia si te roaga sa introduci din nou codul PIN.Faci din nou tranzactia si pleci bun bazat ca nu s-a intamplat nimic.
De data asta el a trecut cardul prin POS-ul bancii si tranzactia s-a efectuat cu succes. Numai ca, prima data, el v-a copiat banda magnetica a cardului si de asemenea codul PIN.
Dupa o luna de zile te trezesti ca nu mai ai bani in cont….te duci la banca si afli ca tranzactia ta a fost efectuata sa presupunem in Egipt sau tot in orasul tau.Cardul a fost reprodus si a fost golit in mai multe etape sau tot intr-o singura tranzactie.
Cu toate ca tu nu ai dat PIN-ul nimanui banca oricum nu te despagubeste deoarece e "PIN based transaction"
Solutia?
Daca casierul iti spune ca nu a functionat tranzactia,  si-ti spune sa mai introduci inca o data codul PIN, atunci trebuie sa-ti arate un bon pe care scrie motivul din care nu a fost acceptata prima data tranzactia.